Ölprovning på Kick-off

Antalet bryggerier i Sverige är tillbaka på 1800-talets nivå då det fanns väldigt många bryggerier. Etableringen av mikrobryggerier har varit en stadig trend sedan 2010. Då fanns endast ca 40 bryggerier i Sverige. 7 år senare fanns det närmare 400 bryggerier i Sverige.

Träffa en bryggare

Ett roligt inslag på ett företags kick-off är att göra en ölprovning där deltagarna får träffa en bryggare som berättar hur det går till och varför det smakar så olika. Och varför är vissa sorter så grumliga?

Bryggerier i hela Sverige

Eftersom det numer finns så många bryggerier är det enkelt att hitta ett som ligger i närheten av där just ert företag ligger.

Boka kick-off

Självklart tar vi hand om bokningen och ser till att ni kommer dit och blir omhändertagna på bästa sätt. Mata in deltagarna i vårt system för deltagarhantering eller skicka en lista till oss så ordnar vi det. Behöver ni boende, föreläsare, middag, konferensrum eller liknande så ordnar vi det. Efter en kick-off brukar många också vilja ha en utvärdering för att kunna hitta utvecklingsmöjligheter inför kommande kick-off:er. Det har vi redan förberett 🙂